Ocjena korisnika: 7/10
(2 glasova)

OPIS

Carpia je mirno kraljevstvo u kojemu u blagostanju žive svi podanici blagog kralja Augustina (A. Vosloo). Kralj ima kćer Luisu (A. Tucker), koja se ponaša više kao mladić nego kao djevojka - lovi, jaše, trči, izvrsno se mačuje, hrabra je i spretna i, na žalost kraljice Remini (O. Pellea), ne želi tražiti muža. Miran život u kraljevstvu uništen je jednog dana kad u njega doleti vatreni zmaj koji za sobom ostavlja vatru i zgarišta. Nitko mu ništa ne može. On dolazi iz dana u dan, zemlja propada i osiromašuje, u kraljevstvu zavlada glad...
Ova slikovita i uzbudljiva bajka priča je o borbi dobra i zla. Uz zanimljivu priču, uvjerljivu scenograiju i kostime, osobito treba istaknuti izvrsne specijalne efekte. Za to zasluga pripada redatelju filma, Pitofu, pravim imenom Jean-Christoph Comar, koji je karijeru počeo kao stručnjak za vizualne efekte (nagrađen mu je film Alien: Uskrsnuće), a kasnije je režirao tri filma: biografski film Vidocq, nagrađen nizom nagrada kao najbolji film i za režiju, zatim mnogo poznatiji Catwoman, te ovu fantastičnu pustolovnu dramu.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.