Ocjena: 6.6/10

OPIS

Missy Chandler pametna je, darovita, simpatična i dobra djevojčica. Njezin otac (J. Ritter) pristojno zarađuje u prodavaonici automobila, majka (T. Harper) je kod kuće, brižna je i nenametljiva. Missy ima sve razloge da bude sretna: ima prijatelje, omiljena je u školi, čak joj i dečko koji joj se sviđa, Scott, pristupi da je pita hoće li mu biti partnerica na proljetnom plesu. No, naoko bezazlena bol u koljenu bit će početak agonije za obitelj Chandler. Rak je strašna, ali i skupa bolest. I dok se Missy mora boriti da zadrži "pozitivan stav" kojim će pobijediti bolest, njezin otac gubi posao, a time i policu zdravstvenog osiguranja, jer je poslodavcu preskupo plaćati osiguranje za skupo liječenje. Primjer Chandlerovih čak će, preko nevladine udruge, doći do kongresa, a predsjednik Bill Clinton donijet će zadnje godine svog mandata zakon koji će zaštititi obitelji u sličnim situacijama...

U filmu se pojavljuje i Bill Clinton osobno, kao on sam. Simpatična Anna Chlumsky pokazala je ulogom Missy veliki glumački dar, pa je bila nominirana za Young Artist Award.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.