OPIS

Cilj opravdava sredstvo. Kao djevojčica, Alicia "Ace" Anderson (Dominique Swain) često je odlazila s ocem (Michael Madsen) u kockarnice, gdje ga je promatrala kako karta poker i pobjeđuje za kartaškim stolovima, pa je tako i sama postala vrlo vješta kartašica. No otac pogine u automobilskoj nesreći, a Alicia upisuje medicinski fakultet. Kako obrazovanje nije besplatno, a nagomilane račune nekako mora platiti, Alicia uz pomoć nekolicine studenata odluči okušati sreću u kockarnici među najboljim svjetskim pokerašima.
Redatelj Nick Vallelonga vrhunac karijere je dosegao ove godine, kada je njegov najnoviji film, vestern „Yellow Rock“, osvojio nagradu za najbolji film Red Nation festivala, a on primio nagradu za najboljeg redatelja. Pet godina ranije, Vallelonga je režirao „Pobjednički tim“, u kojem je svakako najzvučnije ime Michael Madsen, u ulozi oca kartaša, te Dominique Swain, u ulozi njegove kćeri. U zanimljivoj psihološkoj drami, koja preispituje odnos oca i kćeri te kako se on odražava na njeno odrastanje i sazrijevanje, sporedne uloge tumače poznati James Russo te Louis Gossett Jr.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.