Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Tyler (M. Glauser) ima mlađu sestru, sedmogodišnju Sam (B. Armstrong), koja se prema njemu odnosi kao da mu je majka. Nitko ne razumije kako to može trpjeti, osim njegovog najboljeg prijatelja Stoneyja (J. Cronin) koji se nedavno doselio. U školi su gledali film Divlji konji u Nevadi i zadivljeni Tyler zaključi da je dovoljno otići u Nevadu i jednog od milijuna mustanga dovesti kući. Njegov stariji brat Brad (A. Taylor) sprema se baš tamo kako bi Božić proveo sa svojom djevojkom. Za Tylera je to prst sudbine i znak da mora ostvariti svoju želju: otići po divljeg konja. Pozove Stoneyja da mu se pridruži, ali čula ih je Sam pa i nju moraju povesti...

Film je prema svom scenariju režirao Eric Hendershot, autor niza filmova za djecu, a režirao je i nastavak ovog filma, Horse Crazy 2: The Legend of Grizzly Mountain (2010).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.