OPIS

Chairman je glava zločinačke obitelji Sanno-kai, najmoćnije organizacije japanskog podzemlja. Njegova je desna ruka Ikemoto, koji vodi većinu svakodnevnog posla u bandi. Chairmanov najveći neprijatelj je Murase. Chairman je uvjeren da se Ikemoto previše sprijateljio s Muraseom i želi da se njih dvojica prestanu družiti. U želji da odagna Chairmanove sumnje, Ikemoto naredi Otomou, jednom od mehaničara, da prenese nekoliko "podsjetnika" drugoj bandi kako su na suprotnim stranama.
Otomov čin uzrok je niza okrutnih sukoba i izdaja. Ne prođe dugo, a nekoliko klanova yakuza željnih moći i bogatstva krenu u krvav pohod. Suprotstavljeni šefovi bore se za uspon na hijerarhijskoj ljestvici planirajući i sklapajući kratkotrajne saveze. U ovom svijetu korupcije junaci ne postoje, samo borba loših momaka u beskrajnom i bjesomučnom ratu bandi...

Slike

NasiljeNasiljeNasiljeNasiljeNasiljeNasilje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.