OPIS

Možda su njegove metode neobične, no Mike Myers je najveći stručnjak za ljubavne veze. Kao malo dijete, Pitka (Mike Myers) je ostavljen pred ašramom u Indiji, gdje su brigu o njemu preuzeli gurui. Pitka je rođen u Americi pa se kao odrastao čovjek vraća u SAD kako bi postao vodeći stručnjak na polju duhovnosti i samopomoći. Iako su njegove tehnike neobične, one su možda jedini način da hokejaška ekipa Toronto Maple Leafsa osvoji Stanleyjev kup. Naime, zvijezda Maple Leafsa Darren Roanoke (Romany Malco) nalazi se u problemima, a kako je on najbolji član tima i njegova momčad nije u formi. Darennova žena Prudence (Meagan Good) viđa se sa zvijezdom L.A. Kingsa Jacquesom Grandeom (Justin Timberlake), što počne utjecati na Darrenovu igru na ledu. Sada, vlasnica kluba Jane Bullard (Jessica Alba) i trener Cherkov (Verne Troyer) traže pomoć ljubavnog gurua kako bi pomirili par i vratili ekipu Toronto Maple Leafsa na pobjedničke staze.

Slike

Ljubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guruLjubavni guru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.