OPIS

Šokantna istinita priča o Williamu Boninu, koji je vrebao kalifornijskim cestama u potrazi za žrtvama koje je sakatio, silovao i ubijao od svibnja 1979. do lipnja 1980. Prosinac 1979. godine. Trupla se gomilaju već nekoliko godina – razbacana poput igračaka koje su dojadile kakvom djetetu. Pretučena su i zadavljena. Novine Orange Countyja govore da je to djelo serijskog ubojice. Ali priča je buknula i zamrla prije nego što se tinta osušila. Tek u ožujku 1980. on dobiva svoje ime: Ubojica s autoputa. Ali William Bonin nije sam. Bonin, simpatični vozač kamiona, omiljen je, ali ima samo jednog prijatelja s kojim dijeli svoj "hobi". Vernon Butts, mađioničar, student okultnog i nezaposleni "fast food" kuhar, Boninov je partner u zločinu. Zajedno putuju beskrajem kalifornijskog autoputa i traže žrtve. Vrlo su uspješni, ali Bonin traži još prijatelja. Šarmantan, pametan i proračunat, sposoban je pronaći i izmanipulirati nejake, nesigurne i mentalno zaostale. Jedne večeri za oko mu zapne šegrt u obližnjoj prodavaonici pića. Odluči dječaka učiniti svojim naučnikom. Bonin pameću, dovitljivošću i šarmom osvoji mladića Kylea i prije nego što se momak snađe, postane sudionik ubojstva. Ubrzo televizijski i novinski izvjestitelji panično govore o "Ubojici s autoputa". Policija pojača potragu, ali William Bonin nastavlja regrutirati i odbacivati pomoćnike. I ubijati. Osjećajući da mu se omča oko vrata sve više steže, sve više griješi, djeluje nerazborito i impulzivno. Počinje se brinuti za svoje prijatelje. Koji će ga odati? Na koga može računati? I dok mu se policija približava, pitanje je koliko će ih još ubiti.

Slike

Ubojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputaUbojica s autoputa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.