Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(17 glasova)

OPIS

Katyn suprug nađen je mrtav nakon što je otišao prekinuti razuzdanu novogodišnju zabavu susjedova sina. Ono što se isprva činilo kao srčani udar, pretvori se u nešto jezivije. On je pretučen na smrt, a šestero je tinejdžera osumnjičeno.
Oprost udovice. Kajanje ubojice. „Zavjet šutnje“ istinita je priča o šokantnom ubojstvu i nevjerojatnom odnosu proizašlom iz njega. Katy i Bob žive idiličnim životom u blisko povezanoj zajednici maloga grada. On je cijenjeni odvjetnik i poznati triatlonac, a ona je nedavno rodila blizance. Novogodišnja je noć i tinejdžeri se okupljaju u susjedovoj kući. Savjesni susjed Bob odlazi ih primiriti, ali dolazi od sukoba u kojem je on ubijen. Nitko od tinejdžera ne želi se izjasniti, a mediji vrlo brzo stvaraju senzaciju. Katy želi odgovore, ali nitko joj ih ne daje. Zavjet šutnje vlada u cijelom gradu. Policija postavlja tajnog agenta i netko je uhićen. Popularni mladić Ryan pokušava ostati miran, ali teret onoga što je te noći počinio prevelik je. On i njegov odvjetnik ne žele priznati krivnju, ali tada Ryan upoznaje Katy. Ona, koja bi trebala tugovati, pretvara se u brižnu majku. Umjesto da optužuje, ona sluša. Umjesto da kažnjava, ona tješi. Ryan joj u detalje prepričava što se dogodilo. Kad se Ryan pojavi na sudu, priznaje krivnju. Okreće se prema Katy. Njihovi pogledi otkrivaju suosjećanje i zajednički gubitak. Katy moli za pomilovanje, a ono što je bio strašan kraj pretvara se u novi početak pun nade.

Slike

Zavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnjeZavjet šutnje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.