poster

Bilo gdje samo ne ovdje

ANYWHERE BUT HERE (1999)

Režiser: Wayne Wang
FOX Movies | 2. 10. 2020. | 17:45

Ocjena: 6.0/10
Ocjena korisnika: 8.8/10
(5 glasova)

OPIS

Susan Sarandon briljira u ulozi Adele August, majke iz Bay Cityja u Wisconsinu, koja teži uzbudljivijem i glamuroznijem životu na Beverly Hillsu u Kaliforniji. Zbog toga ostavlja muža (Ray Baker) i spakira svoje i stvari kćeri Anne (Natalie Portman) u zlatni Mercedes Benz te krene u L.A. Kad stignu na odredište i usele se u stan koji si zapravo ne mogu priuštiti, postaje jasno da je Ann zreliji dio tog para, dok Adele, sanjarka, želi muža poput zubara (Hart Bochner), koji je nakon jednonoćmne avanture više nikad i ne nazove. Kad obiteljska tragedija izazove krizu između majke i kćeri, neodgovorna je Adele prisiljena ponovno postati tradicionalna mama.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Beethovenova velika avantura (2008)

  petak
  image
  Bila je beskućnica, a sada je zvijezda! Eddie (Jonathan Silverman) je samohrani otac i trener životinja. Njegov sin Billy (Moises Arias) žarko želi psića, no...
 • Ljubav na desetom spoju (2017)

  danas
  image
  Četiri prijateljice usklađuju ljubavne pustolovine i karijere i ambicije u luksuznom časopisu te uče i pomažu izvući najviše iz ljubavi i života.
 • Velika turneja (1961)

  danas
  image
  Glazbena komedija o grupi umjetnika koja doživljava raznorazne nezgodne situacije na turneji po Jugoslaviji.
 • Nosač kovčega (1996)

  danas
  image
  Mladićev se život promijeni kad ga zamole da nosi lijes na sprovodu svog školskog najboljeg prijatelja Billa Abernathyja kojega se ne sjeća, i njegova se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.