OPIS

Tražeći nov put u životu, žena nedavno izašla iz zatvora stiže u udaljeni grad u Maineu i transformira oronuli restoran u kojem radi, time osvajajući srca nepovjerljivih stanovnika grada… dok se ne dogodi tragedija.
Percy Talbott, nedavno puštena iz zatvora u Maineu, seli se u mali, oronuli grad Gilead, za čije se preostale žitelje čini da su odavno otupjeli od života u takvoj potpunoj zabiti. Ubrzo skeptični građani Gileada počinju nagađati o njezinu podrijetlu i kriminalnoj prošlosti, a Percy postaje teško unajmiti sobu i pronaći posao. Ubrzo se, međutim, zaposli kod Hanne, neukrotive vlasnice zalogajnice "Spitfire" i odmah se zbliži s njom i ženom njezina nećaka, Shelby. I dok njihovo prijateljstvo postaje sve čvršće, svaka od tih žena iskusit će osobno iskupljenje i svojom nesebičnošću probudit će i ponovno ujediniti zatucane stanovnike gradića.

Slike

Bistro Spitfire

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.