OPIS

Viši časnik objavio je da su specijalne operacije mornarice SAD-a ranjene tijekom borbe u Iraku. Odlazi u mirovinu i posjećuje prijatelja na jugo-zapadu. Tu otkriva da mu je prijatelj nestao a nitko niti želi priznati da ga je ikada znao.
William „Spooky Machperson je 36-godišnji veteran Iračkog rata. Poznat kao čovjek sa tisuću pogleda s dvorišta, nije samo vojnik nego i ratnik. Jednoga dana dobije poziv od kolege veterana i prijatelja Miguela Silve; čovjeka koji je spasio Macphersonov život dok je bio u obilasku Bliskog Istoka, koji traže pomoć. Pronalazeći građanski život, Macpherson putuje u Lukeville, Arizona, kako bi pomogao prijatelju da vrati u formu svoj novostečeni ranč. No kada je Macpherson stigao, Silva je već bio nestao. Tražeći svoga prijatelja, Macpherson shvati da žitelji Lukevillea žive u strahu od ozloglašenog Johna Rhodesa, čovjeka koji je preuzeo kontrolu nad gradom. Macpherson saznaje da je Silva ubijen kao dio Rhodesove strategije i ništa ga ne zaustavlja u potrazi za pravdom.

Slike

UrotaUrotaUrotaUrotaUrotaUrotaUrotaUrotaUrotaUrota

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.