Ocjena: 3.7/10
Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

OPIS

Načelnica Martha Geiger (Torri Higginson) policajka je koja je odlučila naći Larsana (Tom Berenger), čovjeka odgovornog za otmicu dviju tinejdžerki. Koristi sustav upozorenja Amber Alert kao najjače oružje u hvatanju otmičara. Majke žrtava, dvije neudane žene, nisu baš oduševljene njezinom suptilnom, no učinkovitom, metodom hvatanja otmičara. Djevojke igraju psihološku igru s otmičarem i uspiju preživjeti.
Larsana puštaju iz zatvora nakon dugo vremena i vraća se kući svojoj ženi i kćeri koje su ga zaboravile i ne žele imati nikakvog posla s njim. On gubi razum i ukrade auto, opljačka trgovinu i odlazi prema Meksiku. Kad mu se pokvari auto, ukrade još jedan te otima dvije tinejdžerke.Tridesetogodišnja načelnica Geiger, majka dvoje djece, vodi istragu. Aktivira sustav upozorenja Amber Alert i čeka pozive prije nego što počne djelovati. Majke žrtava žele da učini više i optužuju je za nemar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.