poster

Mali veliki vojnik

Da bing xiao jiang (2010)

akcija, komedija, povijesni, ratni, avanturistički | Kina, Hong Kong (SAR Kina)
Režiser: Sheng Ding
Pink World Cinema | 17. 4. 2024. | 01:00

Ocjena: 6.9/10
Ocjena korisnika: 8.5/10
(29 glasova)

OPIS

Bolno i komično putovanje započinje kad vojnik odluči oteti ratobornog generala i dovesti ga u svoju državu ne bi li zauzvrat dobio nagradu. Njih dvojica ubrzo shvaćaju da se moraju udružiti kako bi preživjeli.
Bila su to najmračnija vremena kineske povijesti kad su se nemilosrdni vojskovođe borili kako bi zadovoljili svoju beskrajnu agresiju. Milijuni su izginuli, a oni koji su preživjeli imali su samo dva izbora: ubiti ili biti ubijeni. Vojske zaraćenih država, Lianga i Weija, sukobile su se u krvoproliću koje je trajalo od zore do sumraka. Samo su dva čovjeka ostala stajati – pješadinac iz države Lianga i general iz države Weija. Vojnik je preživio jer se odlično pretvara da je mrtav služeći se napravom pričvršćenom na tijelo koja strši poput šiljka strijele. Vojnik je zarobio generala nadajući se da će s pomoću njega kupiti slobodu. Preda li generala vojnom zapovjedniku države Lianga, moći će biti časno otpušten iz vojske i vratiti se kući i mirnomu životu. Mladi general, iako zarobljen, ponaša se bahato prema starome vojniku pa se njih dvojica često sukobljuju na ovome dugom putovanju.

Slike

Mali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnikMali veliki vojnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.