OPIS

Mladi junak D'Artagnan i trojica najboljih ratnika Francuske bore se i putuju Europom da spase kralja i domovinu od urote koju predvode ubojita Milady i vojvoda od Buckinghama u novoj obradi priče Alexandra Dumasa.
Raspaljivi mladi D'Artagnan (Logan Lerman) udružuje snage s tri odmetnuta mušketira (Matthew MacFadyen, Luke Evans i Ray Stevenson) u novoj verziji priče Alexandra Dumasa. Njihova su imena Porthos, Athos i Aramis – a oni su elitni ratnici u službi francuskog kralja. Kad otkriju urotu da se kralj svrgne, mušketiri nabasaju na mladog nadobudnog junaka D'Artagnana i uzmu ga pod svoje. Zajedno četvorka kreće na opasnu misiju da spriječe urotu koja ne prijeti samo kruni nego i budućnosti same Europe. Moraju zaustaviti zlog Richelieua (Christoph Waltz) te se suočiti s Buckinghamom (Orlando Bloom) i izdajničkom Milady (Milla Jovovich).

Slike

Tri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketiraTri mušketira

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.