Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(32 glasova)

OPIS

Životinje u zoološkom vrtu obožavaju Andrewa koji vodi brigu o njima. On je simpatičan, ali usamljen i pomalo neprilagođen tip. Kad ustanovi da se ugodnije osjeća u društvu lava nego u društvu žene, odluči napustiti zoološki vrt i krenuti u život. U tom trenutku životinje prekinu svoj zavjet šutnje i otkriju svoju najveću tajnu – one mogu govoriti! Odjednom počnu neprestano pričati i poučavati Andrewa najboljim lekcijama iz rituala parenja. Kako bi mu pomogle pronaći djevojku snova, životinje su spremne učiniti (ili izreći) sve.

Slike

Čuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinjaČuvar životinja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.