Ocjena: 4.0/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(12 glasova)

OPIS

Sara (Sara Paxton) s prijateljima stiže u obiteljsku kućicu na otoku usred jezera u Louisiani i društvo se brzo presvuče u kupaće kostime za vikend pun zabave na suncu. Ali kada zvijezda nogometne momčadi Malik (Sinqua Walls) jedva izađe iz slanog jezera jer mu je ruka otrgnuta, zabava se prekida jer Malik mora hitno u bolnicu s druge strane jezera. Na malom gliseru prijatelji odjednom shvate da je jezero krcato stotinama ogromnih morskih pasa mesoždera. Na pola puta gliser se pokvari – nemaju nikakvu medicinsku pomoć, niti mogu ikoga pozvati da im pomogne, u šoku shvaćaju da se radi o namjernoj sabotaži. Napadi su sve gori i postaje zastrašujuće jasno da ih netko želi poubijati. Sara i prijatelji bore se ne bi li otjerali morske pse, dozvali pomoć i preživjeli dovoljno dugo da se dokopaju sigurnosti kopna.

Slike

Noć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasaNoć morskih pasa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.