poster

Reggie Miller protiv New York Knicksa

30 for 30: Winning Time (2010)

Režiser: Dan Klores
Arena Sport 6 BiH | ponedjeljak | 23:45

Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

ESPN-ov dokumentarac o legendarnom rivalstvu između Reggieja Millera i New York Knicksa, ali i Knicksovih navijača među kojima je uvijek prisutan Spike Lee. Cijenjeni redatelj je uz košarkaški teren New York Knicksa imao osobnu bitku upravo s Reggiem Millerom, stoga su utakmice Indiana Pacersa i New York Knicksa zaradile posebnu pažnju publike.

Slike

Reggie Miller protiv New York Knicksa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pony Exce$$ (2010)

    image
    Mike Tollin, koji je i sam nekoć bio zaposlenik USFL-a, pokazuje izvanredan utjecaj koji su tri godine USFL-a imale na profesionalni nogomet.
  • Rand University (2014)

    image
    Priča o nevjerojatnom putu zvijezde američkog nogometa, Randyja Mossa, iz izoliranog Randa u Zapadnoj Virginiji do vrha NFL lige.
  • Soleman (2015)

    image
    Sole Man offers a snap-shot into how America's playground sport became a sophisticated and increasingly soulless business. Meet Sonny Vaccaro, a true original,...
  • Celticsi protiv Lakersa: Najveći neprijatelji, 1. dio (2017)

    image
    ESPN donosi dokumentarac o legendarnom rivalstvu između dvije od najvećih NBA franšiza - Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.