poster

Detektiv Marlowe

Marlowe (2022)

triler, kriminalistički, misterija | Irska, Španija, Francuska, SAD
Režiser: Neil Jordan
CineStar Prem. 2 | 30. 3. 2024. | 01:30

Ocjena: 5.3/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(19 glasova)

OPIS

Adaptacija bestseler romana Johna Banvillea sa fantastičnom glumačkom postavom koju predvode Diane Kruger, Liam Neeson te dvostruka oskarovka Jessica Lange.
Godina je 1939. u Los Angelesu. Privatni detektiv Philip Marlowe je kao uvijek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lijepa i skupo odjevena Clare Cavendish, kći holivudske glumice i filmske ikone Dorothy Quincannon (Jessica Lange), koja želi da joj Marlowe pronađe bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Nico Peterson.
Marloweova istraga odvodi ga u klub koji je poznat kao utočište za bogate i moćne Los Angelesa, kojom upravlja Floyd Hanson, naizgled stup društva, ali zapravo čuvar vrata ljigavog podzemlja. Dok se priča o Nicovoj slučajnoj smrti odvija, Marlowe nije u nju uvjeren. Ispada da je smrt namještena - Nico je još uvijek živ – a Marlowe se uskoro nađe uvučen u skandalozno podzemlje filmske industrije, te unakrsnu vatru između legendarne holivudske glumice i njezine subverzivne, ambiciozne kćeri.

Slike

Detektiv MarloweDetektiv Marlowe

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.