OPIS

Brucoši Luke (Corey Sevier) i Roger (Elias Toufexis) nastoje što bolje iskoristiti život na koledžu te se za hladnih, zimskih dana ugrijati vrućim ljepoticama. Na njihovoj su meti Lilly (Stefanie von Pfetten) i Constance (Kim Poirier), plavuše impozantnih oblina čije aktivnosti u slobodno vrijeme uključuju polijevanje tekućim nitrogenom. Nekoliko neobjašnjivih ubojstava studenata natjera Lukea na sumnju da su dvije plavuše zapravo seksualni predatori from a galaxy far, far away u što pokušava uvjeriti prijatelje, naravno neuspješno. Ipak, intergalaktički problemi ne sprječavaju ga u pokušajima da povali Constance dok usput pokušava spasiti svijet od invazije seksualnih manijaka iz svemira.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psiho Goreman (2020)

    image
    Brat i sestra, Luke (Owen Myre) i Mimi (Nita-Josée Hanna), nesvjesno uskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Matt Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu....
  • Zmija iz Comptona (2018)

    image
    Rap grupa na rubu potpisivanja svog prvog ugovora za album jedina je nada grada u borbi s mutiranim čudovištem, divovskom zmijom.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Nakon što mrtvi počnu ustajati iz svojih grobova, dotad miroljubivi gradić Centerville nađe se usred borbe za život pod invazijom horde zombija.
  • Vivarium (2019)

    image
    Tom i Gema mladi su par koji traga za savršenim domom. Ta ih potraga, i čudni agent za nekretnine, odvede u Jonder, neobičnu četvrt koju čine potpuno identične...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.