OPIS

Bill Schmidt (James Woods) veteran je vijetnamskog rata koji zajedno sa svojom djevojkom Marthom (Patricia Joyce) i njihovim djetetom živi na selu. Jednoga dana dolaze im iznenada u posjet njegova dva ratna druga. Njih dvojica, Tony i Mike, imaju na pameti mnogo više od običnog druženja. Njihov je cilj osveta.
Ubrzo se ispostavi da su ova dvojica neželjenih gostiju nedavno izašla iz zatvora gdje su služili kaznu za ratne zločine, a Bill je bio ključni svjedok njihova suđenja.
Prilično izolirani, Bill i Martha žive idiličnim životom i sve što žele je mir. Ali Tony i Mike, koji su bili osuđeni na zatvor zbog silovanja i ubojstva Vijetnamke, planiraju ih terorizirati. Odnosi postanu napeti kada dvojica veterana upucaju susjedova psa... Što kulminira žestokim sukobom između mladog para koji želi miran život i posjetitelja koji se žele osvetiti za Billovu navodnu izdaju.

Slike

PosjetiteljiPosjetiteljiPosjetiteljiPosjetiteljiPosjetiteljiPosjetiteljiPosjetiteljiPosjetitelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.