Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(15 glasova)

OPIS

Osramoćen i suspendiran šef policije iz Paradisea u Massachusettsu, Jesse Stone, odlazi u samonametnuto izgnanstvo i istražuje bizaran niz povezanih ubojstava u Bostonu u koje je upleten Gino Fish, najokrutniji šef kriminalne bande.
Šefa policije Jesseja Stonea suspendiralo je gradsko vijeće Paradisea u Massachusettsu te on počinje honorarno raditi za prijatelja, zapovjednika odjela za ubojstva Healyja, tako što istražuje niz ubojstava u Bostonu i ostavlja Rose i Suitcasea da se sami nose s porastom kriminala u Paradiseu. Uvjeren da su bostonska ubojstva povezana sa zloglasnim šefom kriminalne bande, Ginom Fishem, Jesse usmjerava svu svoju energiju na svoj posao da bi potisnuo profesionalne i osobne dileme koje je izbjegavao kod kuće u Paradiseu.

Slike

Jesse Stone: Bez kajanjaJesse Stone: Bez kajanjaJesse Stone: Bez kajanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektivka Aurora Teagarden: Jako pokvarena igra (2019)

    image
    Na okupljanju ljubitelja istraga zločina, detektivski igrokaz postaje poprište zločina nakon ubojstva jednog od glumaca.
  • Misterij Aurore Teagarden: Krađa i potraga (2020)

    image
    Vrijedna kruna ukradena je tijekom humanitarnog događanja u knjižnici Lawrenceton, pa Aurora i članovi Kluba pravih ubojstava kreću u istragu.
  • Policijska aukcija (2020)

    image
    Jennin prijatelj Miles vodi policijsku dražbu predmeta oduzetih tijekom akcije suzbijanja krijumčarenja novca, no ubrzo mu netko oduzme život.
  • Renovatorica detektivka: Kobni ugovor (2018)

    image
    Shannon i Mac organiziraju volontere u obnovi stare kuće koja će postati dom za siromašne obitelji, no kad direktora banke koja je dala zajam za obnovu pronađu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.