OPIS

Grupa studenata istražuje seriju misterioznih smrti koje su navodno skrivili medvjedi, ali uskoro otkrivaju kako se tu radi o mnogo opasnijim stvarima. Počinju pratiti tajanstvenog lovca i shvaćaju da on zapravo lovi trolove.
Lovac na trolove prati grupu norveških studenata koji u potrazi za reportažom otkrivaju zavjeru vlade da se od javnosti sakrije postojanje trolova. Ovaj uzbudljiv i ludo zabavan film sadrži fantastične specijalne efekte divovskih trolova koji stvaraju kaos po norveškom krajoliku, a zbog upotrebe kamere iz ruke osjećat ćete se kao da ste usred zbivanja. Kada u prvom planu nisu trolovi, pred vama se otkriva fascinantan svijet osebujnih karaktera iz norveške provincije i priča iz norveškog folklora, a usred svega toga ulogu ima i jedan medvjed iz Hrvatske.

Slike

Lovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na TroloveLovac na Trolove

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.