OPIS

U ovome napetom trileru snimljenom prema istinitoj priči ruski policijski detektiv u svojoj potrazi za najmonstruoznijim ubojicom suvremenog doba mora se suočiti s gotovo nesavladivim zaprekama. Glume Stephen Rea i Donald Sutherland.
Prema istinitoj priči o najmonstruoznijem i neuhvatljivom serijskom ubojici ikad. U šumi je pronađeno osam tijela, okrutno ubijenih, silovanih, unakaženih žrtava. Žrtve su mlade, često samotnjaci, koje su napravile pogrešku time što su razgovarale s neznancem i to platile životima. Briljantnog forenzičkog stručnjaka, ali neiskusnog detektiva, Viktora Burakova (Stephen Rea), njegov narednik (Donald Sutherland) zadužuje za slučaj. Narednikova je zadaća pružiti Burakovu što više potpore, no kako se broj žrtava i dalje povećava, istraga usporava do zastoja, zakopana pod vladinom birokracijom. Pokolj se nesmiljeno nastavlja, sve dok Burakov ne pozove u pomoć psihijatra (Max Von Sydow) da napravi psihološki profil ubojice. S 52 žrtve pored svog imena, ubojica kojeg zovu Građanin X konačno počinje poprimati obličje pred njihovim očima. No mogu li ga uhvatiti prije nego što on ponovno ubije…?

Slike

Građanin XGrađanin XGrađanin XGrađanin XGrađanin X

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.