Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 5.8/10
(5 glasova)

OPIS

Drama inspirirana životom boksača teške kategorije – Chucka Wepnera, koja je navodno inspirirala Sylvestera Stallonea za film „Rocky”.
Film prati život boksača Chucka Wepnera i njegovu borbu iz ‘75 protiv prvaka teške kategorije, Muhammada Alija. Iako je borbu naposljetku izgubio, Chuck je uspio izdržati čak 15 rundi protiv jedne od najvećih sportskih ikona u povijesti.

Slike

Chuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom RockyjuChuck: Priča o pravom Rockyju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.