OPIS

Nakon što bahati tinejdžer Kyle posrami darkersku kolegicu iz razreda, ona baci kletvu na njega koja ga iz zgodnog frajera preobrazi u jezivo stvorenje. Kako bi poništio kletvu, Kyle mora pronaći nekoga tko će ga voljeti u sadašnjem obliku.
U ovoj suvremenoj preradi "Ljepotice i zvijeri" zgodnog i bahatog mladića kletva pretvori u ono što najviše mrzi. Sedamnaestogodišnji Kyle (Alex Pettyfer) razmaženi je, površni i nevjerojatno popularni princ u svom srednjoškolskom kraljevstvu. Potpuno obuzet svojim fizičkim izgledom i svjestan moći koju mu donosi, Kyle ne razmišljajući odabere Kendru (Mary-Kate Olsen), vješticu prerušenu u srednjoškolku, za svoju najnoviju žrtvu koju će poniziti. Neuznemirena njegovim okrutnim ponašanjem, Kendra odluči očitati mu lekciju – preobrazi ga u nekoga toliko odbojnog izvana koliko je on sam iznutra. Sada ima godinu dana da pronađe nekog tko će vidjeti dalje od njegove vanjštine i zavoljeti ga, ili će zauvijek ostati "Zvijer". Jedina nada, tiha razredna kolegica koju nikad nije ni primijetio, Lindy (Vanessa Hudgens), mogla bi biti njegova najbolja šansa da dokaže kako ljubav nikad nije ružna.

Slike

ZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijerZvijer

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.