OPIS

Marty Preston (J. Doley) živi mirno sa svojom obitelji, tatom (G. McRanney), mamom (A. Dowd) i dvjema sestrama, i nikad se ne odvaja od svog psa Shiloha, kojega je teškom mukom spasio od okrutnog pijanca i lovca Judda Traversa (S. Wilson). Iako Judda nitko u mjestu ne voli i svi ga se boje, Marty mu je prvi spreman oprostiti i dati priliku da se popravi, jer o Traversu zna ono što mnogi ne znaju. Kad na pustom mjestu nađu napušten automobil, traži se nestali vozač. Mnogi su čuli da se vozač svađao s Traversom u krčmi i većina vjeruje da ga je Travers ubio. No, Marty i njegov otac misle da Travers, kakav god da je, ne bi ubio čovjeka. Zato Marty i njegov prijatelj David (J. Garrett) počinju istragu na svoju ruku...

"Saving Shiloh" treći je dio filmske trilogije snimljene prema romanima Phyllis Reynolds Naylor. Scenarij je, kao i za prva dva, napisao Dale Rosenbloom, redateljica je Sandy Tung, a glumačka je ekipa većim dijelom morala biti izmijenjena, s obzirom na to da je između snimanja drugog i trećeg dijela prošlo gotovo sedam godina, no i u ovom dijelu nesretnog i zlog Traversa izvrsno glumi S. Wilson, a ista glumica glumi i Martyjevu majku Louise.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.