poster

Vrijeme čuda

A season for miracles (1999)

Režiser: Michael Pressman

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.7/10

OPIS

"Vrijeme čuda" nesvakidašnja je i topla priča o Emilie Dalton, mladoj ženi koja iznenada mora skrbiti za dvoje djece. Dok njezinoj problematičnoj sestri prijeti zatvor, Emilie se mora pobrinuti za dječaka i djevojčicu nad koje se nadvila prijetnja usvajanja.
Emilie Dalton (Carla Gugino) navikla je izvlačiti sestru Berry (Laura Dern) iz problematičnih situacija, no ovaj put se Berry našla pred nepremostivom preprekom zatvorske kazne. Socijalna radnica Ruth Doyle (Kathy Baker) mora pokrenuti proceduru usvajanja Berryine djece, dječaka i djevojčice, no Emilie je brža od nje: spakiravši ih na brzinu, ona kreće na neizvjestan put. Zimsko vrijeme uskoro donosi snježnu mećavu, pa Emilie i dvoje djece pronalaze prenoćište u jednoj napuštenoj, velikoj kući. Iduće jutro pruža iznenađenje putnicima: pred kućom je mjesni policajac Nathan (David Conrad) i sva sila mještana, uvjerenih da je Emilie nasljednica bogate starice koja je preminula. Nemajući drugog izbora, Emilie prihvaća ovu šaradu, svjesna da će uskoro morati napustiti mjesto. No simpatični policajac Nathan sve je bliže njenom srcu...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.