Ocjena: 6.5/10

OPIS

Tajvan 1950-ih. Antikomunistička kampanja hara otokom. Životi dviju sestara preokreću se naglavačke nakon što im roditelji završe u zatvoru pod optužbom da su komunistički špijuni.
Tajvan 1950-tih tijekom razdoblja poznatog kao „Bijeli teror" kada je antikomunistička kampanja harala, a histerija vladala otokom. Jednoga jesenjeg poslijepodneva dvije mlade sestre vrate se iz škole i otkriju da im je vojna policija prevrnula nekoć sretan dom te da su im roditelji uhićeni pod optužbom da su komunistički špijuni. „PRINC SUZA“ prati živote četiri lika – vatrenoga zrakoplovnog časnika, njegovu lijepu i odanu ženu, tajanstvenog birokrata s ožiljkom na licu i generalovu čarobnu ženu. Njihovi životi i ljubavi isprepliću se te njima počinje dominirati kaos. Prijateljstvo, strast, uzvišeni ideali i dostojanstvo stavljeni su na kušnju na sudu ljudske čežnje.

Slike

Princ suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suzaPrinc suza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.