OPIS

Obitelj Logan, Terri (K. Jackson), Ben (T. Shackelford) i njihov sin Charlie (J. Hutcherson), seli se iz Denvera u Cleveland zbog povoljnijih poslovnih mogućnosti. Još prije nego što su stigli do svog novog doma, dogodi im se nezgoda: pod njihov automobil dotrči pas. Iako je Ben pokušao zakočiti, nije uspio spriječiti da udari u psića. Osim ozljede veterinar ustanovi da kuja boluje od raka na nozi, te da je pravo čudo kako rak već nije metastazirao. Charlie moli roditelje da zadrži psa, a veterinar ponudi besplatnu amputaciju bolesne noge ako ga zadrže. Charlie je presretan i jedva čeka da Annie - tako joj je dao ime - dođe kući. No, veterinar je ustanovio još nešto: Annie se nedavno oštenila i štenci se vjerojatno nalaze u blizini mjesta gdje ju je udario auto. U šumi blizu ceste Charlie nađe četiri gladna štenca. Ne znajući kamo bi s njima, prokrijumčari ih u bolnicu, gdje mu rade roditelji...

Film je režirao Craig Clyde, autor niza popularnih i nagrađivanih filmova za djecu i mlade (Wind Dancer, Walking Thunder, The Long Road Home, Shiloh 2, Heaven Sent), prema inspirativnoj priči Sandre J. Philipson o kujici Annie, koja je zbog raka izgubila nogu, a potom sa svojim štencima potvrdila da takozvana zoo-medicina nije samo izmišljotina.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.