poster

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston

I Wanna Dance with Somebody (2022)

Režiser: Kasi Lemmons

Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 9.9/10
(30 glasova)

OPIS

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston u središte priče stavlja glazbenu ikonu Whitney Houston. Naomi Ackie glumi Whitney u glazbenom biografskom filmu koji se temelji na epskom životu i glazbi kultne pjevačice. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena nominiranog za nagradu Oscar®, publiku će povesti na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i život Whitney Houston.

Slike

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney HoustonI Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.