Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 7.4/10
(35 glasova)

OPIS

Klark Vilhelm Grisvold (Č. Čejs), njegova žena Elen (B. Danđelo) te sin Rasti (E. Embri) i ćerka Odri (M. Nikols) čine tipičnu američku porodicu. Žive u Čikagu i najveće im je veselje u životu otići na odmor. Klark je upravo dobio novčanu nagradu na poslu jer je izumio neki konzervans za hranu. Zbog toga se odluči da svi odu u Las Vegas gde će se dobro zabaviti, a roditelji će još proslaviti i dvadesetogodišnjicu braka. Čim stignu u Las Vegas, počnu se nizati neprilike koje uvek završe komično. Već na početku Klark izgubi u kockarnici na kartaškoj igri 300 dolara u petnaest minuta. Sin i ćerka, koji još nisu punoletni, ne smeju se kockati. U spektakularnom čarobnjačkom šou Klark nakratko nestane i provede neko vreme s tigrovima. U kockarnici zatim naleti na brbljavog rođaka Edija (R. Kveid) koji će celu porodicu da pozove na svoje imanje...

Oni koji su videli prva tri filma o putovanjima Grisvoldovih po Americi i Evropi znaju šta ih čeka - niz komičnih situacija u kojima briljiraju Čevi Čejs kao tata Grisvold i posebno Rendi Kveid kao rođak Edi.

Slike

Odmor u VegasuOdmor u VegasuOdmor u VegasuOdmor u VegasuOdmor u VegasuOdmor u Vegasu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.