OPIS

U zoni fantazije gdje mač i čarolije susreću znanstvenofantastičnu pustolovinu stoji mračno kraljevstvo Krull. Ondje mladi kralj pokrene potragu za spas svoje otete nevjeste i spas svoje zemlje od izvanzemaljskih osvajača.
Otputujte u mistično vrijeme i mjesto koje ne pripada ni prošlosti ni sadašnjosti, gdje neobična mitska stvorenja stvaraju svoju nevjerojatnu čaroliju i gdje vlada užasavajuća, svemoguća Zvijer. Ovo je planet Krull! I sve to oživljava u ovoj vizualno efektnoj fantastičnoj pustolovini. Princ Colwyn kreće na hrabro putovanje kako bi spasio svoju mladu nevjestu koju Zvijer drži zatočenom. No ubojice i izvanzemaljska bića pod zapovjedništvom Zvijeri suprotstavljaju mu se na svakom koraku. Colwyn prvo mora stići do udaljene špilje kako bi pronašao legendarni Glaive, ključ izvanrednih moći, a zatim nastavlja potragu svjedočeći nezamislivim prizorima i događajima. Dok se suočava sa Zvijeri, Colwyn mora upotrijebiti magiju Glaivea kako bi spasio svoj fantastični planet od uništenja!

Slike

KrullKrullKrullKrullKrullKrullKrullKrull

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.