Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 1/10

OPIS

Samantha Kinsey (Kellie Martin.), obožavateljica je kriminalističkih knjiga i vlasnica je knjižare 'Tajanstvena žena' koju je naslijedila od svog ujaka. Njeno znanje o ubojstvima pomaže joj u otkrivanju raznih slučajeva. Samantha odlazi na vikend na potpisivanje romana popularnih, ali i konkurentnih spisateljica Maure Dodd (Colleen Camp), Angele Cooke (Beth Grant) i povučene, ali legendarne Clare Beckman (Beth Roderick).
Sam nije upoznata sa činjenicom da će Clare iskoristiti ‘tajanstveni vikend’ za jednu iznenadnu objavu. Ispred mnoštva paparazza, odanih prijatelja i obožavatelja Clare objavljuje da se njena karijera bliži kraju i da odlazi u zasluženu mirovinu. No, ovaj trenutak poremetio je zvuk pucnja. Misterij je tim veći što je pištolj pronađen pričvršćen između dvije knjige sa žicom na okidaču. Tko je to učinio i tko je trebao postati žrtva ovog čina? Da li je krivac njen bivši suprug ili novi ljubavnik?

Slike

Tajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenjeTajanstvena žena: Vikend za pamćenje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.