Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 7.5/10
(15 glasova)

OPIS

U režiji talentiranog britanskog redatelja Michaela Winterbottoma ("24 hour party people“, "Dobrodošli u Sarajevo“, "Code 46“, "9 songs“) i prema romanu Thomasa Hardyja "The mayor of Casterbridge“, snimljen je film o čovjeku kojemu se zbog pohlepe i prevare ruši život i finansijsko carstvo.
Godina je 1867. Dillon (Peter Mullan) je irski imigrant koji se je naselio u Kaliforniji za vrijeme zlatne groznice prije 18 godina. Danas je Dillon vlasnik gotovo svakog dućana i poduzetništva u gradu Kingdom Come – od iznajmljivanja soba pa do otvaranja bankovnih računa, ništa se ne može obaviti bez njegovog znanja. Jedan od rijetkih poslova kojima se ne bavi je vođenje javne kuće. To je prepustio svojoj ljubavnici Luciji (Milla Jovovich). No situacija se mijenja kada se u gradiću pojavi Dalglish (Wes Bentley), koji radi za željeznicu. Shvativši da mu se pruža velika poslovna tj. komercijalna prilika, Dillon nastoji osigurati prolaz pruge kroz grad.

Slike

Gospodar planinaGospodar planina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.