poster

PAKLENI PUDING

PLUMP FICTION (1997)

Režiser: Bob Koherr

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 2.7/10

OPIS

Za svaki "Pakleni šund" postoji i jedan - "Pakleni puding"! Provedite jedan furiozni dan u društvu neustrašivih istrebljivača, Jimmyja i Juliusa, i pratite njihove avanture dok ismijavaju ključne filmske naslove devedesetih: "Pakleni šund", "Psi iz rezervoara", "Forrest Gump"...

Koga ćete pozvati ako imate nerješiv problem s glodavcima? Najbolje istrebljivače u kvartu, naravno - Jimmyja (Paul Dinello) i Juliusa (Tommy Davidson), neustrašive borce za slobodan svijet. Kada mafijaški boss Montello (Robert Costanzo) pozove ovaj hrabri dvojac da očisti stan Nickyja (Matthew Glave) i Vallory Cox (Pamela Segall) od napasnika, oni niti ne slute kakva ih avantura čeka. Jimmy za početak mora odvesti Montellovu suprugu Mimi (Julie Brown) na ručak, a to je tek prvi u nizu zastrašujućih zadataka...Sjećate li se hitova poput "Ima li pilota u avionu?" Za sve koji su već pomalo zaboravili ovakve šašave parodije tu je "Pakleni puding", uvrnuta epopeja nezaboravnih trenutaka desetaka hitova iz devedesetih. Gotovo nitko nije ostao "pošteđen": "Priscilla, kraljica pustinje", "Forrest Gump", "Vodeni svijet", "Nell", i mnogi drugi naslovi. Povrh svega, u "Paklenom pudingu" možete zadovoljiti znatiželju i u vodećim ulogama pogledati osobe koje nas godinama razveseljavaju kao glasovi brojnih likova iz animiranih filmova: tu je legendarni Dan Castellaneta ("Simpsoni"), ali i Pamela Segall ("Jumanji", "Princeza Mononoke"). Na kraju krajeva, ne pruža se svaki dan prilika vidjeti "opatice iz rezervoara" i "rođene plavuše"!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.