OPIS

Nakon što je cijeli život bio prevarant, Lipwigovi zločini ga napokon sustižu u gradu Ankh-Morporku. Čeka ga smrtna kazna vješanjem, ali u njemu prepoznaju savršenoga čovjeka za mjesto upravitelja ruševne pošte u Ankh-Morporku. Lipwig se suočava s gotovo nemogućim zadatkom i brzo stječe neprijatelja u krvoločnom tiraninu Reacheru Giltu (Suchet), vlasniku suparničke pohlepne komunikacijske kompanije Grand Trunk Clacks, koja ima monopol. Lipwigov prvi instinkt je bježanje. Sve dok ne upozna čarobnu Adoru. Očaran njezinom ljepotom i pameću, Lipwig će sve učiniti da stekne njezinu naklonost... Ne znajući kakvu je ulogu on imao u padu njezine obitelji. Je li njihova ljubav zauvijek osuđena na propast?
POŠTA U DISKSVIJETU je 33. roman o Disksvijetu Sir Terryja Pratchetta. Objavljen je 2004. g. i bio je u užem izboru za nagradu za najbolji roman Nebula. Drama je snimljena na lokacijama u Budimpešti, u Mađarskoj, gdje je dobila divnu, atmosferičnu pozadinu za Ankh-Morphork, Pratchettov epski svijet fantazije.
U pustolovnoj priči punoj romantike i osvete POŠTA U DISKSVIJETU glume britanske zvijezde: Richard Coyle (Prince of Persia, Coupling) kao Moist Von Lipwig, David Suchet (Agatha Christie’s Poirot) kao Reacher Gilt, Charles Dance (Gosford Park, Bleak House) kao Lord Vetinari i Claire Foy (Little Dorrit) kao Adora Belle Dearheart.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.