OPIS

Profesor John Stoneman (Jeff Wincott) podučava razrješavanje konflikata na miran način, uvijek preferirajući etiku umjesto nasilja. U slobodno vrijeme, doduše, on je stručnjak borilačkih vještina. Jednoga dana, grupa nasilnika napada Stonemana i njegovu trudnu suprugu, a Stoneman, po prvi put u životu, dolazi u situaciju u kojoj nema vremena za razgovor.
No tu je tek početak profesorovih nevolja: njega ubrzo kidnapira izopačeni TV producent Armstrong (Richard Fitzpatrick), zločinac koji je osmislio brutalni turnir preživljavanja u trajanju od osam dana, koji će se prenositi uživo. Stoneman isprva odbija svaku pomisao na učestvovanje, no Armstrong ga ucjenjuje; ako ne pristane, Stonemanova će ranjena supruga biti pogubljena...

Recenzije


Recenzirao/la Filip
četvrtak, 20. oktobar 2022. 13:08
Jeff Wincott akcijski je velikan iz Kanade, jedan od glumaca koji su bitno kvalitetniji od većine filmova u kojima glume. Nastupajući u brojnim akcijskim naslovima, Wincott je izgradio svoj nastup do zadnjeg detalja i osigurao si mnogobrojne fanove. Vješto kombinirajući nastup Clinta Eastwooda s tjelesnom izdržljivošću Dolpha Lundgrena, Wincott je ime koje sigurno čeka na bolja vremena. Ne treba zaboraviti niti legendarnog Svena Olea-Thorsena, tjelesno impozantnog Danca koji se preko sporta... (više)
Lajkuj recenziju
0 komentara

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.