OPIS

Srednjoškolka Taylor Rockefeller se nakon mature mora odlučiti za upis na jedan od koledža, po mogućnosti najbolji. Veliki pritisak na nju vrši i njena majka, koja je već isplanirala sve detalje u Taylorinom životu. No, kako se roditelji razvode, atmosfera u kući je vrlo mučna. Djevojka je očana, ne zna kako bi natjerala roditelje da je prihvate onakvom kakva jeste… Film snimljen po romanu Susan Coll.
Maturantkinji pored odabira fakulteta život dodatno otežavaju i lude majčine ambicije... Odredište Taylor Rockefeller je fakultet Yates koji se trenutno nalazi ispod 50. mjesta na ljestvici najboljih fakulteta, no to je i njezin rezervni izbor fakulteta. Ona je plavokosa otpadnica i maturantkinja koja se prijavljuje na fakultet te se pokušava nositi s rastavom svojih roditelja. Želi se maknuti od manijakalnih i ludih društvenih ambicija njezine majke Nine. Nina misli da je Yates noćna mora i sramota za obitelj Rockefeller. Kada Wilson, Taylorin jedini oslonac zdravog razuma, spakira stvari i ode, Taylor ostaje sama dok njezina ljubav iz djetinjstva Harry, koji će na Harvard, i najbolja prijateljica Maya željno iščekuju odgovor na njihove prijave koji sadrži sve njihove nade i snove. I dok se u javnosti vodi politička bitka na polju procesa prijave, kod kuće se vodi privatni rat, a Taylor uči važnu lekciju kako nema tajne formule uspjeha i da je prihvaćanje od strane drugih samo dio igre.

Slike

Prihvatanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.