OPIS

Psihološki triler smješten u svijet njujorškog baletnog ansambla u kojem Natalie Portman glumi Ninu, solisticu koja se nađe u mreži intriga dok se nadmeće s novom plesačicom u ansamblu (Mila Kunis).
Film CRNI LABUD prati život Nine (Natalie Portman), balerine njujorškog baletnog ansambla čiji je život, kao i u slučaju većine koji se bave tom profesijom, u potpunosti posvećen plesu. Ona živi s majkom Ericom (Barbara Hershey), bivšom balerinom koja gorljivo podupire kćer u profesionalnom napredovanju. Kada umjetnički direktor Thomas Leroy (Vincent Cassel) odluči zamijeniti primabalerinu Beth MacIntyre (Winona Ryder) u premijernoj predstavi nove sezone, "Labuđem jezeru", njegov prvi izbor upravo je Nina. Ali Nina ima suparnicu: nova plesačica Lily (Mila Kunis) također je oduševila Leroya. Balet "Labuđe jezero" traži balerinu koja može prikazati nevinost i dražesnost Bijelog labuda, ali i strastvenost i lukavost Crnog labuda. Nini uloga Bijelog labuda savršeno odgovara, dok je Lily oličenje Crnog labuda. Suparništvo dviju plesačica preraste u neuobičajeno prijateljstvo u kojem Nina na svoj užas otkriva i svoju tamnu stranu koja prijeti da je uništi.

Slike

Crni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labudCrni labud

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.