Ocjena: 5.1/10
Ocjena korisnika: 4/10

OPIS

Pustolovna drama. Doktorica DiConti proučava život slonova. Njezin kamp smješten je u Keniji. U posjet joj dolazi Liz Page, istraživačica tema koja radi za slavnog romanopisca Roberta Cartera. Fotografirajući životinje, Liz, igrom slučaja, bude prisutna za vrijeme užasnog masakra slonova koji počine lovci na slonovu kost. Liz ih fotografira, međutim, oni je primijete i otmu. Liz izgubi jedan od filmova s fotografijama zvjerokradica. Zabrinut zbog svoje prijateljice Liz, Robert Carter odlazi u potragu za njom. U dogovoru s policijom Carterov je zadatak da uđe u trag zvjerokradicama...
Film je snimljen na prekrasnim lokacijama Kenije. Jedni od najljepših kadrova zasigurno su impresivne snimke iz života slonova. Izvrsni glumački postav predvode John Lithgow, poznat nam iz filmova "Kinsey", "The Life and Death of Peter Sellers", "A God Man in Africa", te Isabella Rosselini koja nas je i opet oduševila svojom fino nijansiranom glumom.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.