poster

Zeleni stršljen

The Green Hornet (2011)

Režiser: Michel Gondry

Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 8.1/10
(35 glasova)

OPIS

Britt Reid dangubi danju, a tulumari noću... sve dok ne nađe ozbiljan posao: akcijski junak u borbi protiv kriminala. Kao Green Hornet, zajedno s Katoom, tehnološkim stručnjakom i majstorom borilačkih vještina, osvaja podzemlje L. A.-a.
Britt Reid (Seth Rogen) sin je najistaknutijeg i cijenjenog medijskog magnata iz Los Angelesa i savršeno je sretan životom u dokolici i partijanju – sve dok mu otac (Tom Wilkinson) ne pogine pod sumnjivim okolnostima ostavivši Brittu neizmjerno medijsko carstvo. Neočekivano se sprijatelji s Katoom (Jay Chou), jednim od očevih radnika, vrlo marljivim i inventivnim. Pruži im se mogućnost da po prvi put u svojim životima mogu učiniti nešto korisno: boriti se protiv kriminala. Da bi se što više približili kriminalcima, smisle savršen paravan: predstavit će se kao jedni od njih. Štiteći zakon tako što ga krši, Britt postaje Green Hornet, borac za pravdu i zajedno s Katoom kreće u napad. Kato, koristeći sve svoje znanje i vještine, izgradi vrhunsko napredno retro-oružje, Crnu Ljepoticu, neuništiv automobil na raketni pogon, ali i pogon konjskih snaga. U toj pokretnoj tvrđavi i uz pomoć Katoovih rekvizita voze se ulicama i tamane zločince i ubrzo se pročuje za Green Horneta i Katoa. Uz pomoć Brittove nove tajnice Lenore Case (Cameron Diaz), krenu u lov na čovjeka koji nadzire losandželesko surovo podzemlje: Benjamina Chudnofskyja (Christoph Waltz). Ali Chudnofsky ima drukčiji plan: smaknuti Green Horneta s lica zemlje jednom i zauvijek.

Slike

Zeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljenZeleni stršljen

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.