OPIS

Iako je završila školu za parfumere u Parizu, Amerikanka Rosalie ne uspijeva pronaći posao u Francuskoj. Ne preostaje joj ništa drugo nego da se vrati kući, u gradić u kojem je odrasla sa sestrom. S malim nasljedstvom koje joj je ostavila baka, odlučuje zakupiti trgovinu i prodavati vlastiti parfem. Jedini raspoloživi prostor mora dijeliti s lokalnom trgovinom namještaja, čiji je vlasnik Jason, nekad štreber u školi, izrastao u privlačnog muškarca.

Slike

Opojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubaviOpojni miris ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Božić u dvorcu (2021)

  image
  Amerikanku Brooke zamijene za organizatoricu prestižnih događaja, pa dobije zadaću pripremiti raskošnu božićnu zabavu u dvorcu irskog plemića.
 • Božićna potraga (2020)

  image
  Nakon što vlasnica trgovine pronađe staro pismo Djedu Božićnjaku i vrijedni novčić u primjerku "Božićne priče", kreće u blagdansku potragu.
 • Najbolji savjeti za ljubav (2023)

  image
  Ljubavni film. Savjetnica za veze Sam misli da može popraviti svaki ljubavni odnos pa je pokrenula podcast kako bi to dokazala. No producent Josh, koji je pravi...
 • Božić u dvorcu (2020)

  image
  Pijanistica Margot vraća se za blagdane u Chateau Newhaus, a njezin bivši uključuje je u božićni koncert, što budi stare osjećaje.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.