poster

Djevojka iz Močvare

Where the Crawdads Sing (2022)

Režiser: Olivia Newman

Ocjena: 7.2/10
Ocjena korisnika: 9.2/10
(43 glasova)

OPIS

Ovog ljeta u kina dolazi zadivljujuća misterija snimljena prema bestseler romanu. Djevojka iz močvare priča priču o Kyi, napuštenoj djevojci koja je odrasla u opasnim močvarama Sjeverne Karoline. Godinama su glasine o djevojci iz močvare proganjale Barkley Cove, izolirajući pametnu i snalažljivu Kyu iz njezine zajednice. Privučena dvojicom mladića iz grada, Kya se otvara novom i zapanjujućem svijetu. Ali kada je jedan od njih pronađen mrtav, zajednica je smjesta označi kao glavnu osumnjičenu. Kako se slučaj razvija, presuda o tome što se zapravo dogodilo postaje sve nejasnija, prijeteći da će razotkriti mnoge tajne koje su ležale skrivene u močvari.

Slike

Djevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz MočvareDjevojka iz Močvare

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.