Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 3/10
(2 glasova)

OPIS

Molly je sestra poznatog fotografa vjenčanja iz malenog gradića koja se i sama zaruči, a u naletu sreće odlučuje prijaviti štedljivi par na natjecanje čija je nagrada ni više, ni manje nego li besplatno vjenčanje iz snova u povijesnom hotelu na Beverlly Hillsu, organiziranom od strane najpoznatijih planera. Iako se na prvu sve čini savršeno, kada mladom paru zbog novih planova postane neugodno, Mollyina dužnost novopečene kume zbliži ju s njezinim bivšim dečkom Coryjem.

Slike

Vjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly HillsuVjenčanje na Beverly Hillsu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Božić u Dickensovu stilu (2021)

    image
    Cassie se vratila u svoj rodni grad, Dickens, nakon što je pokušala biti producentica na Broadwayu u New Yorku. Sada je producentica lokalne izvedbe „Božićne...
  • Dušo, vani je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.