OPIS

Mrak film je mahnita parodija na apsolutno sve horor, trilere i teen filmove snimljene u posljednjih 10 godina. Megahitovima iz 90.-ih kao što su Vrisak, Šesto čulo, Znam što si radila prošlog ljeta i mnogih drugih, ovaj film dodao je i elemente horor klasika Petak 13. i Noć vještica. Tu je i malo seksualnih provokacija, prstohvat mladenačke dekadencije, jedna lijepa plavokosa studentica i sve je spremno za dobru parodiju...
U ovoj parodiji najpopularnijih horora grupa tinejdžera – ne baš bistra Buffy, njezina najbolja prijateljica Brenda, pušač marihuane Shorty, ženskasti igrač footballa Ray, lajavi Greg, seksualno preuzbuđen Bobby i ukočena prijateljica Cindy – u bijegu je od manijakalnog ubojice u potrazi za osvetom nakon što klinci slučajno ubiju čovjeka nakon automobilske nesreće. Moraju se također nositi s nametljivom reporterkom Gail Hailstorm i ekscentričnim ravnateljem srednje škole Squigglyjem.

Slike

Horor FilmMiramaxMiramaxHoror FilmHoror FilmHoror FilmHoror FilmHoror FilmHoror FilmMiramaxMiramaxMiramaxHoror Film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.