OPIS

Greg je deset godina odgajao dvoje malih Fockera sa suprugom Pam i nakon brojnih prepreka konačno se 'složio' sa puncem čvrste ruke, Jackom. Međutim, kada zbog besparice prihvati noćni rad za farmaceutsku kompaniju i to sa seksi kolegicom, Jack se ljutito vraća u svoj element. Za Grega je razdoblje i više nego turbulentno, simultano se pokorava zahtjevima direktorice elitne privatne škole za blizance i pokušava srediti poslove s majstorom za preuređenja čija konstantna odgađanja radova na renovaciji njihovog doma iz snova već ozbiljno ugrožavaju proslavu dječjeg rođendana. A uz to se neprestano mora boriti s očitim upucavanjem prezgodne prodavačice lijekova s kojom radi.
Na rođendansku zabavu dolaze Gregovi roditelji Bernie i Roz, Jack i Dina, te Pamin bivši dečko Kevin. Greg mora Jacku dokazati da je kao glava svoje porodice potpuno sposoban preuzeti ulogu vođe. Uz sve nesporazume, špijuniranja i tajne misije, hoće li Greg uspjeti proći na Jackovom testu i postati idući patrijarh, ili će pak krug povjerenja biti zauvijek raskinut?

Slike

Dozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male FockeroveDozvola za male Fockerove

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Štogod uspije (2009)

  danas
  image
  Sredovječni mizantropični razvedeni muškarac iz New Yorka iznenada susretne znatno mlađu nesofisticiranu južnjakinju s kojom se upušta u pigmalionsku vezu.
 • Priče užasa (1962)

  danas
  image
  Horor. Tri strašne priče uključuju ožalošćenog udovca i kćer koju je napustio, pijanca i crnu mačku njegove supruge, te hipnotizera koji jednom čovjeku odgodi smrt.
 • Volim te, Beth Cooper (2009)

  danas
  image
  Smotani najbolji učenik (Paul Rust) izjavljuje ljubav najzgodnijoj i najpopularnijoj navijačici u školi (Hayden Panettiere) tijekom maturalnog oproštajnog govora...
 • Savršen spoj (2010)

  danas
  image
  Claire i Phil Foster (Tina Fey i Steve Carell) bračni su par iz predgrađa koji je upao u rutinu života i braka. Čak i njihovi izlasci na večeru i u kino postali...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.