Ocjena: 6.6/10
Ocjena korisnika: 8.3/10
(4 glasova)

OPIS

Joker i Penguin bježe iz zatvora Arkham i ponovno kreću u zločinački pohod na Gotham. Za to vrijeme Bruce Wayne očaran je novinarkom Vicky Vale koja ga intervjuira za vijesti TV Gotham. Bruce ima tvornicu u kojoj se istražuju i poizvode najsloženiji uređaji za prikupljanje sunčeve energije i njezino iskorištavanje za sve ljudske potrebe. Koliko je danju borac za svjetlo, toliko je noću biće mraka: Bruce noću postaje Batman, čovjek-šišmiš, od kojega strepe gotamski zločinci. Penguin odlazi na groblje kako bi otkrio u kojoj se grobnici krije blago. Kad otkrije grobnicu, kap krvi slučajno mu padne na kostur, a ta će kap krvi biti dovoljna da oživi vampira. Na prijemu u Bruceovoj vili pojavi se tajanstveni nepoznati čovjek koji u slast pojede tatarski biftek. On se predstavi kao Alucard, a Wayne će po jednom detalju shvatiti tko je taj mračni tip i koliko je opasan...
Prvi strip o Batmanu, liku kojeg je izmislio Bob Cane (1915-1998) pojavio se 1939. godine. Od tada do sada snimljeno je više desetaka igranih i crtanih filmova o junaku koji je danju bogati industrijalac Bruce Wayne, a noću lik ogrnut u šišmiševski plašt, koji se bori protiv zločina. Ovaj film može se smatrati remekdjelom animacije i režije. Osvojio je nagradu Annie za najbolji film.
Glasovi: Rino Romano (Bruce Wayne/ Batman), Vicky Vale (Tara Strong), Kevin Michael Richardson (Joker), Peter Stormare (Dracula)

Slike

Batman protiv Drakule

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.