Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 9.3/10
(12 glasova)

OPIS

Ova animirana avantura prati Zvončicu dok se udružuje sa svojim čarobnim prijateljima da stvore slavno Jesensko žezlo – čaroban zadatak koji će obnoviti svjetsku opskrbu vilinskom prašinom i dovesti stvari u red u Vilinskoj dolini.
Pustite svoju maštu da poleti u očaravajućem filmu u kojem glumi omiljena vila na svijetu! Otputujte sa Zvončicom izvan Vilinske doline u uzbudljivu avanturu. Ovogodišnja jesenska svečanost obećava biti posebna. Izaći će plavi žetveni Mjesec i omogućiti vilama da upotrijebe dragocjeni mjesečev kamen da obnove Drvo vilinske prašine – izvor sve njihove magije. No kada Zvončica slučajno dovede cijelu Vilinsku dolinu u opasnosti, mora otići preko mora na tajni zadatak kako bi popravila stvar. Uz malu pomoć svog prijatelja Terencea – te šarmantne, drske krijesnice Blazea – Zvončica kreće u zapanjujući novi svijet i otkriva najveće blago svih. „Zvončica i izgubljeno blago“ izvanredna je priča o snazi pravog prijateljstva.

Slike

Zvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blagoZvončica i izgubljeno blago

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.