poster

Mračne tajne

Shaded Places (2000)

Režiser: Cameron Thor
Pink Crime & Mystery | 24. 4. 2024. | 04:00

Ocjena: 3.9/10

OPIS

Iako najbolji prijatelji, svaki od njih krije svoje najmračnije tajne. Deset godina nakon mature, te će se tajne razotkriti u nezgodno vrijeme, sažetak je napetog trilera "Skrivena spoznaja".

Devetero bivših prijatelja iz srednje škole, nakon deset godina prijateljica poziva na svojevrsnu obljetnicu u osamljenoj planinskoj kući. Odmah po dolasku, domaćica izvrši samoubojstvo, a uzvanici moraju shvatiti što ju je nagnalo na takav čin, koji je očito dugo planiran i s ciljem da na nešto ukaže. Razmišljajući o mogućim uzrocima, prijatelji će se prisjetiti školskih dana, a mračne tajne koje su brižno krili polako će početi izlaziti na vidjelo. Novi se sukobi gomilaju...Smjestivši radnju svoga nesvakidašnjeg trilera u zabačenu kolibu, redatelj Cameron Thor i scenarist Tim Puntillo, osigurali su potrebnu atmosferu paranoje i međusobnog nepovjerenja. Ako se tome pribroje uvjerljive glumačke izvedbe, rezultat je prilično zanimljiv i nepravedno zapostavljen film. Sve do samoga kraja rasplet neće moći pretpostaviti ni najiskusniji gledatelji.

Slike

Mračne tajne

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.