poster

Obitelj je obitelj je obitelj: Rosie O'Donnell

A Family Is a Family Is a Family: A Rosie O'Donnell Celebration (2010)

Režiser: Amy Schatz

Ocjena: 5.9/10

OPIS

U filmu Obitelj je obitelj je obitelj, djeca na dirljiv, dubok i često duhovit način govore što njima znači obitelj. Neka od prikazane djece imaju dva oca ili dvije majke, jednu su djevojčicu roditelji posvojili iz Kine, tu su i tri brata koji žive s majkom i bakom, dvije majke koje se žele vjenčati i napraviti jednu veliku obitelj, kao i obitelji s posvojenom djecom i djecom rođenom s pomoću in-vitro oplodnje.

Slike

Obitelj je obitelj je obitelj: Rosie O'Donnell

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Velo Mysterium (2013)

    image
    Jörn Staeger a German cinematographer, director, writer made a short experimental film which is a tribute to the symbiotic relationship between human and bicycle....
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Kino otok (2016)

    image
    Poetski dokumentarac o izgubljenoj kulturi posjećivanja kina u malim mjestima na hrvatskim otocima tijekom druge polovice prošlog stoljeća. Šestero svjedoka...
  • Rodri (2012)

    image
    Rodrigo hasn't worked in eight years. He'll be 47 soon.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.